SETMANA DE LES FAMÍLIES

09/05/2014

Com ja sabeu, la propera setmana, del 12 al 16 de maig, és “LA SETMANA DE LES FAMÍLIES” i des de l’escola hem organitzat algunes activitats per tal que podeu viure i compartir amb els infants algunes estones de la vida a l’escola.

Dilluns: ESCULTURES CREATIVES

Horari: tarda de 15h a 17h

Aquest taller està inspirat en el projecte de l’artista Sue Lawty. Amb pedres de diverses mides i formes, podreu crear una composició ben original i creativa amb l’ajuda dels infants. Després hi farem una foto i l’exposarem a l’escola durant uns dies. Us adjuntem més informació del taller, en els fulls següents.

Dimarts: AUDICIÓ ARTICULAT “El Manel”

Horari: matí.

Durant tot el matí el Manel ens vindrà a oferir les seves fantàstiques audicions. Com els altres cops que ha vingut farem tres sessions diferents, per tal que l’estona sigui més acollidora i agradable. De 9’30 a 10: els grups del Bru i de la Pam De 10’15 a 10’45: els grups del Mus i l’Ot De 10’45 a 11’30: el grup del Valentí Esteu tots convidats a gaudir de l’audició amb els vostres infants.

Dimecres: REPRESENTACIÓ DE TITELLES DE LA PEDRA DEL DIABLE

Horari: mati

Arrel d’una iniciativa dels tallers de ceràmica, l’Ajuntament ens ha fet obsequi d’unes titelles que representen els Gegants de Parets. Per això, unes voluntàries vindran a explicar la llegenda de la Pedra del Diable amb les titelles que hi ha exposades a la Biblioteca. Així tots coneixerem la llegenda del nostre poble.

Dijous: ELABORACIÓ DE BERENARS CASOLANS

Horari: mati Cada aula, farà una especialitat culinària diferent per al berenar de divendres. Així que tots els que tingueu ganes podeu venir a l’aula dels vostres fills i filles a ajudar-nos a preparar el menjar per al dia següent.

Divendres: BERENAR EN UNA GRAN FAMÍLIA

Horari: a la tarda

A partir de les 16 hores farem el berenar al pati de l’escola. Berenarem tots junts com una gran família, la del Gargot, i podrem compartir aquests moments per gaudir dels espais de l’escola. Si en teniu ganes, us podeu quedar des de les 15hores a jugar amb els infants.

 

Recordeu que totes les propostes van dirigides a tots els membre de la vostra família, així que tan avis, tiets, cosins, veïns, amics... tots hi estan convidats. Us hi esperem!!! L’equip educatiu de el Gargot

Arxius adjunts

Comparteix: