Portada > NOTÍCIES > SETMANA DE LES FAMÍLIES 2016

SETMANA DE LES FAMÍLIES 2016

08/05/2016

Aquesta propera setmana celebrarem la "Setmana de les Famílies" a l'escola. D'avançat us agraïm la vostra col.laboració i desitgem que amb tot el que us hem preparat, gaudiu, compartiu experiències, sensacions i bones estones entre tots i totes els qui formem aquesta xarxa anomenada escola.

Per preparar  la “Setmana de les Famílies”  necessitem, un cop més de la vostra col·laboració  

 

El dimarts, la policia local de Parets estacionarà un cotxe patrulla al pati per què els nens i nenes que ho vulguin puguin pujar-hi, tocar la sirena o encendre els llums.

El dimecres el dedicarem als avis, que podran passar el dia amb els seus nets/es i amb tots els altres infants i tindran l’oportunitat d’explicar-los  contes, cantar cançons, tenir cura de les flors del pati o el que prefereixin.

El dijous al matí torna el Manel a l’escola i aquesta vegada podeu venir també les famílies a cantar i ballar amb ell.

I divendres a la tarda, de 15 a 17h us convidem a berenar el que hauran preparat els infants per a totes les famílies.

El dissabte 21 de maig, ens trobarem al pati de l’escola a les 11h per envernissar els elements de fusta i acabar amb una botifarrada.

 

A més hi hauran tres projectes participatius durant aquests dies, del 9 al 13 de maig, en els que hi podreu prendre part l’estona que millor us vagi: al entrar, al sortir, quan vingueu a buscar els vostres fills/es, durant la tarda o el matí, com preferiu.

I és per dos d’aquests projectes pels que necessitem la vostra ajuda :

El primer és el de l’artista Sue Lawty, i el seu  “Project World Beach”.

Està basat en el plaer que tots nosaltres experimentem al fer escultures a les platges i costes, combinant la simplicitat de construir amb les pedres, amb la complexitat de la forma, la mida, el color, el to, la composició...

● Us demanem que si el cap de setmana teniu l’oportunitat d’anar a la platja, trieu alguna pedra que us agradi i ens la feu arribar a l’escola, quantes més millor. Amb totes les pedres de platja que recollim podreu fer a l’escola una escultura o composició al llarg de tota la setmana

 

Aquesta activitat estarà preparada a la zona de petits. Damunt la catifa podreu fer una escultura  amb les pedres que heu portat de la platja. Heu de fer dues fotografies amb el vostre mòbil: una  mentre estigueu realitzant l’escultura i una altra de la vostra obra acabada i enviar-ho amb el nom del vostre fill/a al correu de l’escola : (Necessites javascript per veure aquest correu-e) . En acabar indiqueu amb un gomet en el plànol de Parets la vostra localització. I per últim deixeu una breu descripció sobre la vostra experiència en els fulls que teniu preparats.

 

El segon que us proposem és “Project Difference Interactive Mural”.

Aquest està basat enel mural que va crear un professor d’institut de Dublín per lluitar en contra del Bullying, proposant als seus alumnes que cada dia escrivissin algun missatge positiu als seus companys i els deixessin en el mural fet amb material reciclat a l’entrada del centre.

●  Per crear aquest mural necessitem que ens porteu decorat de casa un rotllo de paper higiènic com més us agradi: pintat, enganxant-hi papers de colors o d’un sol color, gomets, papers de revista, o el que se us acudeixi.

Un cop acabat hi enganxeu al mig (mirar el model) el paper que us hem donat amb el nom i cognoms del vostre fill/a.

 

Us proposem que cada dia escriviu algun missatge positiu a una o varies famílies de l’escola i li deixeu dins del seu rotllo decorat en el mural que haurem preparat a l’entrada del centre. En el mateix mural hi trobareu papers de colors i rotuladors per poder escriure i decorar el vostre missatge. A la vegada haureu de mirar si alguna família us ha deixat algun missatge a vosaltres.

 

What Made Me, és el tercer projecte però per aquest no necessitem una col·laboració extra.

Quadre interactiu perquè vosaltres, famílies de l’escola, pugueu dir-hi la vostra.
Us plantegem quatre preguntes : Què t’agrada fer amb la teva família?, Què és el que més t’agrada   fer a tu?, Quin és el menjar que més t’agrada? Què t’agrada de Parets?.A les que podeu contestar unint les llanes de colors en els diferents punts de respostes

 

Gràcies!

Arxius adjunts

Comparteix: