Portada > NOTÍCIES > FEM EL NOSTRE SANT JORDI!!

FEM EL NOSTRE SANT JORDI!!

15/04/2016

Arriba St. Jordi a l'escola, s'olora a l'ambient i durant la setmana vinent un munt de propostes us volem fer arribar!

La propera setmana celebrem St. Jordi a l'escola amb intercanvi de contes, l'exposició d'il·lustracions infantils, conta-contes, tarda entre il·lustradors i berenar preparat pels infants dels grups de grans!

El divendres 22 d'abril durant el mati la Gisela, directora de la biblioteca de Can Butjosa, ens explicarà contes i ens durà la màgia dels llibres; a la tarda dibuixaran amb nosaltres dos il·lustradors infantils l'Ona Caussa i en Pere Puig, ens proposaran dibuixos per pintar i ens deixaran la seva empremta per la nostra biblioteca, en acabar les galetes fetes pels infants seran l'àpat d'un bon berenar!

Hi esteu tots convidats!!

 

Comparteix: