Benvingudes i benvinguts a l'EBM EL GARGOT > NOTÍCIES > VINE A CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DEL JOC

VINE A CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DEL JOC

23/05/2014

Jugar és una font inesgotable de plaer i alegria, que ens permet un creixement equilibrat del cos, la intel•ligència i la sociabilitat. Ara i sempre, el joc ha estat un element fonamental en la formació de les persones.

Per tal de reivindicar la seva importància, el proper dia 28 de maig se celebra el Dia Internacional del Joc. La celebració d’un Dia del Joc és clau per permetren’s espais i moments de gaudir i reflexió alhora.

Tot i així, ens agrada pensar que jugar no és quelcom d’un dia l’any. No ens cansarem de repetir que és l’activitat principal de la infància i una necessitat al llarg de la vida. Una actitud, una meravellosa forma de comunicar-nos i viure plegats que hem d’exercitar els 365 dies de l’any. Per sort, jugar no és només cosa de nens. El Joc ens converteix en persones curioses, obertes al canvi, compromeses, crítiques, lliures, creatives, positives i alegres.

Per això, hem d’estimular la capacitat de Joc dels nens i joves, però també recobrar la nostra. Així que us convidem a tots a venir a jugar a l’escola el dia 28 de maig de 15h a 18h, amb tota la família. Podreu gaudir de la proposta de jocs de Guixot de 8, una proposta de més de 30 jocs creats amb ferralla i materials reciclats; els quals ens permeten, tan a grans com petits, experimentar, manipular, tocar, pensar… i, sobretot, gaudir del plaer de jugar.

Us hi esperem a tots.

Gràcies pel vostre suport i per fer possible que aquí i arreu del món, jugui tothom!

El Gargot

Comparteix: