Benvingudes i benvinguts a l'EBM EL GARGOT > NOTÍCIES > LÍMITS I CONFLICTES. Entramat de relacions entre infants i adults

LÍMITS I CONFLICTES. Entramat de relacions entre infants i adults

04/02/2014

3a XERRADA -TERTÚLIA AL GARGOT. DIJOUS 6 DE FEBRER A LES 17'30H. A CÀRREC DE TERESA GODALL

Sabem que per a molts de vosaltres el tema dels límits és difícil de gestionar. Sóc massa dur per posar tants límits? O sóc massa permissiu? Quan i com s’ha de posar els límits per a que siguin útils en el desenvolupament dels infants i no suposin una interferència? Totes aquests dubtes són freqüents en les persones que tenim relació amb els infants, per això pretenem oferir un espai on escoltar algun expert en la matèria, però sobretot un espai per a reflexionar i compartir els dubtes i les emocions que el tema dels límits ens suposen.

Aquesta xerrada la durà a terme la Teresa Godall, mestre en educació infantil i pedagoga. Especialista en desenvolupament psicomotor. Professora de la Universitat de Barcelona i directora del màster “Educació i salut de la vida quotidiana. Aprenentatges vitals de la infància en l’àmbit educatiu, social i sanitari. A més, també és assessora i fa cursos de formació permanent en educació infantil. És un gran referent per al projecte de l’Escola El Gargot, per la seva llarga trajectòria i el gran coneixement de la pedagogia de la Dra Emmi Pikler de l’Institut Loczy de Budapest.

Comparteix: