EL NADAL A L'ESCOLA

16/12/2013

El Nadal ja està aquí i, des de l’escola, també el volem celebrar amb vosaltres. Per això durant la setmana vinent farem una sèrie d’activitats per gaudir d’aquestes festes tots junts.

Aquesta setmana volem celebrar el Nadal amb tots vosaltres per això hem preparat algunes propostes per poder compartir aquestes estones amb les famílies.

DIMECRES 18 de desembre:

Al matí: taller de galetes. Esteu tots convidats a fer galetes per menjar-nos el dia de la festa. Farem galetes nadalenques, ben decorades i, sobretot, boníssimes.


DIJOUS 19 de desembre:

Al matí: ens torna a visitar en Manel del grup Articulat, aquesta vegada l’audició seguirà la temàtica del Nadal. Aquesta activitat és només per als infants.

A la tarda: a partir de les 17h celebrarem la festa amb les famílies. L’Ampa i l’Escola hem preparat una magnifica festa de Nadal on podrem gaudir de l’espectacle de la Peca (un espectacle d’animació infantil, amb música i titelles), d’un magnífic berenar amb torrons, neules i les galetes que haurem fet, a més de poder fer una cantada de nadales tots junts. Per això us demanem que porteu instruments que tingueu a casa. Així tots podrem acompanyar a la mare de l’Aina, de la classe del Bru, que tocarà la guitarra mentre tots cantem. Recordem que el cost de la festa és de 5€ per persona pels que no sigueu socis de l’Ampa. Per la resta és gratuït.


DIVENDRES 20 de desembre:

Al matí : amb els infants a l’escola farem cagar el Tió. Recordeu que aquest dia no hi ha escola a la tarda.

A la tarda: l’Ampa ha organitzat un taller que porta per títol: Papes juguem? Un taller per fer amb família on podreu compartir i gaudir de diverses activitats i decoracions per fer durant el Nadal. Es farà de 15h a 17h, a l’escola.


A MÉS:

- L’Ampa també vol col•laborar amb les famílies que ho necessiten per a que tothom pugui tenir menjar durant aquestes èpoques, així que hem preparat una recollida de menjar que portarem a Caritas de Parets.

Comparteix: