Portada > NOTÍCIES > Visita de l'Associació Rosa Sensat i JUNJI Chile

Visita de l'Associació Rosa Sensat i JUNJI Chile

JUNJI Chile
28/11/2017

Avui ens han visitat a l’escola l’associació Rosa Sensat juntament amb JUNJI Chile. JUNJI Chile és l'organisme públic que gestiona els centres infantils de Xile, i aquest ja és el segon any que els ajudem a organitzar algunes visites a escoles de Catalunya. A nivell estatal han començat un procés de reflexió i millora del currículum i de les pràctiques pedagògiques, així com de la formació que reben els professionals d'allà, i tot plegats els ha portat a organitzar aquest segon viatge pedagògic a Catalunya.

Han triat per començar la seva visita la nostra escola bressol per la seva línia pedagògica i avui han estat amb nosaltres. Ha visitat l’escola, han observat com treballem i els hi hem explicat com apliquem la línia pedagògica. Com a regal ens han portat uns quants llibres i revistes d’interès per l’escola i per les famílies que podreu trobar als racons.

 

Gràcies per la vostra comprensió i per facilitar que altres professionals arribin a poder donar la mateixa qualitat educativa als seus infants.

Comparteix: