Portada > NOTÍCIES > Escola d'Estiu Rosa Sensat

Escola d'Estiu Rosa Sensat

10/07/2017

Article publicat al Diàri de l'Escola d'Estiu de Rosa Sensat, de la formació de David Altimir, sobre els espais de qualitat a l'escola.

Aquest article, "Hi tornaríem", posa a EBM El Gargot, com un exemple d'escola que aposta per oferir als infants uns espais cuidats, agradables i acollidors que provoquin aprenentatge.  Donar sentit i significat a cada espai i  modificar per donar més coherència a l'escola: un espai que acull i acompanya.

Per nosaltres és un reconeixement a la il·lusió, esforç i constància, al llarg d'aquests 6 anys, en donar el millor de nosaltres als infants.

Volem fer-ho extensiu a totes les famílies que han format part de l'escola i del seu projecte. "És el nostre sistema, són les nostres escoles, és el nostre futur qui gaudirà d’aquests espais".Arxius adjunts

Comparteix: