SANT JORDI A EL GARGOT

05/05/2015

La Diada de Sant Jordi, una diada molt especial a el Gargot!

La Diada de Sant Jordi a l'escola va estar plena de moments molt especials. Moments que els infants van viure amb molt entusiasme, gaudint de tot el dia de Sant Jordi.

Al matí, va venir la Gisela, de la Biblioteca de Can Butjosa, a explicar-nos contes. Ens va fer endinsar-nos en el món de la fantasia dels contes, fent que els infants quedessin bocabadats durant molta estona. Gràcies Gisela. 

I a la tarda, vam inaugurar la Biblioteca amb totes les famílies! Com a convidades d'honor van venir unes il.lustradores de dibuixos infantils, la Bernadette Cuxart, la Nuria Feijoo, la Cris Tarradas i la Inés Corral, mestra del Gargot, que ens van dibuixar un drac gegant per a que els infants els puguessin pintar, a més de regalar-nos unes il.lustracions que van fer allà mateix, al voltant dels infants. 

A més, els grans de l'escola, ens van preparar un magnífic berenar: galetes fetes per ells, on amb companyia de les famílies van poder gaudir, després, de l'espai de la Biblioteca.

 

Un Sant Jordi molt especial.

Comparteix: