Portada > Setmana de la família 2019

Setmana de la família 2019

Benvolgudes famílies!

Com sabeu, la setmana del 13 al 17 de maig celebrarem la 12a edició de la setmana de les famílies gràcies a la participació desinteressada de les escoles, entitats i famílies de Parets, que té com a objectiu enfortir la comunitat educativa del municipi.

Com veureu en el tríptic, s'han programat diverses activitats durant la setmana, a nivell de poble, entre les quals s'inclou la xerrada:

  •  "Les rebequeries” a càrrec de CDIAP (Dimecres 15 de maig a les 15:15h a l’escola bressol “El Gargot”).


I com a cloenda, una GRAN FESTA amb tallers i jocs al parc de La Linera on podreu gaudir i fer picnic! (Diumenge 19 de maig d’11 a 14h).

 

 

A l’escola bressol El Gargot també hem pensat diverses propostes:

 

Dilluns 13:  Dia dels avis/avies. Passejada al mercat ambulant amb els avis/es que ens puguin/vulguin acompanyar. Després els convidarem a un vermut al jardí de l’escola.

Dijous 16: Trobada amb les famílies a partir de les 17:30h on dues mares de l’escola dinamitzaran una tertúlia per donar-nos idees de propostes per fer amb els infants a les estones de lleure. (Demanem que vingueu sense infants per tal que  flueixi millor, aquesta proposta està pensada pels adults).

 

La resta de dies us convidem a participar en cada moment de la vida quotidiana de l’escola, però també us engresquem a que compartiu allò que sabeu fer (tocar algun instrument, presentar-nos el vostre ofici, explicar un conte, fer un taller de cuina...). Estigueu ALERTES! Posarem una graella als suros de les aules on podreu apuntar-vos per venir a participar o bé, podeu fer arribar les vostres propostes al correu electrònic de l’escola ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)) indicant el dia i hora que us vagi millor.

 

Al llarg de tota la setmana farem un mural cooperatiu responent a la premissa “El gargot per mi és...”. Tindreu a l’abast diversos materials per poder-ho fer de manera conjunta amb els vostres fill/es, nebots/es, nets/es, amics/gues!


Us convidem a participar-hi activament, i sobretot, a gaudir-ne!

 
Hi està tothom convidat, animeu-vos a participar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix: